VM 24 timers løb halvvejs

Det ser godt ud for vores løbere ved VM. Der er stadigvæk muligheder for topplaceringer, Katja Lykke og Stine Rex har gennem det meste af løbet løbet parløb, så der kun er et par sekunder imellem dem. Det er imponerende gjort af Katja Lykke, der bliver ved med at impornere. Det bliver spændende at se, hvor langt hun når.De ligger lige nu som nr 24 og 25, og har nået 126 km og har avanceret lidt de seneste timer. Bouchra Lundgren Eriksen har ligget lige bag dem hele løbet, men synes desværre at være gået lidt i stå den seneste time og er nr 47, mens Mette Sommer løber stabilt og er nr 64. Man skal ikke så meget se på placeringerne men på deres mellemtider. Selvom Stine Rex ligger som nr 25, har hun faktisk løbet lige så langt som ved sidste VM, hvor hun blev nr 5.
Hos kvinderne fører japaneren Miho Nakata, og har nået 146 km. Hun er begyndt at øge sin føring de sidste 2 timer. I lang tid, var hun 2 km foran det jagende felt bestående af 4 løbere. favoritten Camille Herron. italieneren Maria Carmen Serrana Perez, norske Line Calisskaner og finske Noora Honkala, men har nu øget til 3. Der er endda muligheder for en VR, da hun har løbet nøjagtig lige så langt midtvejs, som da Camille Herron vandt VM og satte Vr på 270 km.
De danske herrer løber for de flestes vedkommende op til deres bedste. Brian Hansen og Hallur Holm har nået ca 125 km halvvejs, og ligger som nr 69 og 76, mens Klaus Pirker Jørgensen nåede knap 120 km. Peter Torjussen har tydeligvis ikke dagen og hhar nået 100 km.
Som ventet har Sorokin taget føringen, og har ca 170 km halvvejs, og har stadig mulighed for at sætte VR. Bag ham er den dobbelte vinder af Spartathlon Fotios Zisimoupoulos og ukraineren Andrij Tkachuk, der er 9 og 12 km efter ham
https://bao-ming.com/eb/rt/5713

Dette indlæg blev udgivet i 24 timer, Nyheder Ultra Marathon og tagget , . Bogmærk permalinket.