2013 Sæson

I 2013 deltog jeg i 3 24 timersløb, hvor de 2 første i Aarhus og Trollhättan blev fusere, mens det lykkedes mig igen at komme over 200 km ved DM i Grenaa og vinde bronze.

Aarhus Indoor 24 H 

Jeg havde ellers store forhåbninger før løbet i Aarhus. Jeg havde vundet det i 2009, og jeg syntes selv at formen var lige så god som dengang, selvom det de seneste år har knebet med resultaterne.

Allerede tidligt i løbet kunne jeg mærke, at det ikke rigtigt var min dag. I stedet for at holde mig til den taktik jeg havde lagt før løbet med at løbe mellem 8 og 9 km i timen, lagde jeg ud med 10-11 km i timen, for at holde trit med de bedste, og jeg kom til at løbe i nogle hårde ryk. Jeg lod mig rive med af stemningen. Efter 6 timer havde jeg nået 58 km, og allerede da, kunne jeg ikke holde farten. Farten gik langsomt, men ubønhørligt ned, og efter 12 timer havde jeg nået 108,5 km, og kvalmen, den kvalme jeg får i de fleste 24 timers løb havde ramt mig. Jeg måtte nu begynde at gå, men 2 timer senere hvor, hvor jeg kun havde nået yderligere 10 km begyndte jeg at brække mig. Jeg er før kommet tilbage efter jeg har brækket mig, men jeg strakte gevær og udgik. Jeg ville ikke risikere at overbrække gulvet Jeg fandt et sted nede i kælderen, hvor jeg sov et par timer.

Da jeg vendte tilbage, så jeg at det gik godt for de nye danske håb Niels Høgh Henriksen og Bruno Batsberg. De nåede begge for første gang over 200 km, med henholdsvis godt 210 km og 201 men de kunne ikke true den norske veteran Per Heskestad  der vandt løbet med 221.3 km Løbets resultat

 

No views yet